Contact

FAQs

Tu întrebi, noi îți răspundem!

 • După introducerea unei comenzi, noi contactăm restaurantul, care începe pregatirea acesteia. Restaurantele noastre fac tot ce se poate pentru a obține alimentele dvs. livrate cât mai repede posibil. Cu toate acestea, uneori apar inconveninte, cum ar fi: trafic intens sau pur si simplu sunt prea aglomerați de numărul mare de comenzi, iar aceste lucruri, din păcate, ar putea cauza întârzieri.

  Dacă a trecut prea mult timp, puteți să ne contactați cu încredere și imediat vom afla ce se întâmplă.

 • Dacă aveți un voucher cu un cod, puteți să-l folosiți de îndată ce selectați restaurantul de unde doriți să comandați, iar mai apoi adăugați alimentele în coș. Veți vedea un câmp pentru a introduce codul de voucher pe pagina, care arată o imagine de ansamblu a comenzii. În cazul în care un voucher este valabil, reducerea la comanda dumneavoastră va fi calculată imediat. Doar un singur voucher poate fi folosit pe o comandă.

  În cazul în care codul de voucher nu funcționează, nu ezitați să ne contactați și vom rezolva problema. Vă reamintim că voucherul poate fi folosit de către un singur user sau număr de telefon.

 • foodpanda oferă reduceri la diferite restaurante. Pentru a le vizualiza accesează link-ul de mai jos pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Restaurante cu Reduceri

Comenzi

 • Este foarte ușor, rapid și convenabil. În doar trei pași poți ajunge la noi:

  1. Spune-ne unde vă aflați: Introduceți locația dvs., astfel încât să vedeți cele mai apropiate restaurante din zona ta, care pot să-ți livreze comanda.
  2. Alegeți mâncarea preferată: Alegeți un restaurant iar mai apoi felul de mâncare pe doriți să-l comandați. Puteți căuta restaurantul după denumire, tip de bucătărie, fel de mâncare sau orice cuvânt cheie care să includă cerința dumneavostră.
  3. Plata: Introduceți adresa de livrare, metoda exactă de plată și numărul de telefon. Întotdeauna asigurați-vă că ați introdus un număr de telefon corect, în cazul în care avem nevoie pentru a vă contacta în legătură cu comanda.

  Apoi tot ce trebuie să mai faceți este să vă așezați comod, pentru că de aici înainte foodpanda se ocupă de tot. Veți primi mâncarea dorită la domiciliu cât ați clipi.

 • Sunați-ne cât mai repede posibil! În acest fel înștiințăm restaurantul înainte de a începe comanda deja lansată.

  În ceea ce privește orice restituire a unei plăți pe care ați făcut-o online, vă rugăm să anunțați platforma de comenzi online, foodpanda, și nu restaurantul care vă pregătește comanda.

 • Nu neaparat. Puteți comanda folosind check-out-ul nostru pentru oaspete, fără a fi nevoit să vă înscrieți. Vă asigurăm că solicitarea dumneavoastră va ajunge la noi la fel de rapid și fără complicații. Dupa plasarea comenzii, veți avea o opțiune pentru a vă crea un cont.

 • Termenul de livrare variază de la un restaurant la altul. De asemenea, depinde de numărul de comenzi pe care restaurantele trebuie să le pregătească și de distanța dintre restaurant și adresa de livrare.

  Pe site-ul foodpanda.ro puteți vedea timpul de livrare estimat de fiecare restaurant către locația dumneavoastră. Dupa plasarea unei comenzi, dacă timpul de livrare este mai mare, acesta va fi comunicat printr-un SMS.

 • Costurile de livrare la fel ca și timpul de livrare, sunt stabilite de către fiecare restaurant în parte. De obicei, cele mai aproape de locația dva. vor percepe o taxă de livrare mică. În cazul în care se parcurge un drum lung, pentru a vă aduce mâncarea, se pot percepe taxe în plus. Există, de asemenea, multe restaurante cu livrare gratuită. Puteți verifica cu ușurință costurile de livrare pentru fiecare restaurant în timp ce navigați pe site-ul nostru.

 • Toate restaurantele noastre acceptă numerar la livrare. În plus, există diverse metode de plată on-line disponibile. Puteți verifica ce metode de plată sunt acceptate în fiecare restaurant la secțiunea "Info" de pe pagina restaurantului.

  Numerar la livrare

  Selectează “numerar la livrare" de pe pagina de verificare și plătește șoferul atunci când primești comanda.

  Plată on-line

  Selectează 'plată on-line "de pe pagina de verificare. Dupa plasarea comenzii vei fi redirecționat către pagina securizată de partenerul nostru de plăți, unde aveți posibilitatea de a urma instrucțiunile sale. Odată ce plata este confirmata, comanda va fi transmisă către restaurant.

 • Comanda on-line la foodpanda.ro oferă mai multe avantaje față de comanda de pe aplicația foodpanda a telefonului mobil

  1. Descoperă: Oferim o gamă largă de restaurante și meniul lor on-line, astfel încât să ai meniul fiecărui restaurant în parte fără ca tu să-l mai cauți. În fiecare zi poți descoperi noi restaurante și gusturi noi.
  2. Acordă-ți timp: Ai nevoie de mai mult timp pentru a te decide ce să mănânci astăzi și preferi asta în loc să aștepți ca cineva să-ți comunice întreagul meniu telefonic.
  3. Știi ce vei obține: Noi vă ajutăm să faceți alegerea potrivită prin furnizarea de comentarii și evaluări ale clienților.
  4. Plătești cum dorești: În cazul în care comanzi prin foodpanda, nu ești condiționat să plătești în numerar la livrare. Puteți plăti cu ușurință și în condiții de siguranță online, folosind online banking.
  5. Puteți vizualiza detalii ale tuturor comenzilor din trecut și recomanda ușor.

Cum funcționează

 • foodpanda este un site web prin care se poate comanda mâncare online și care conecteaza utilizatorii la mii de restaurante locale. Clienții pot naviga prin numeroase meniuri și pot plasa comenzi pentru livrare la domiciliu la cel mai bun preț.

  La foodpanda suntem de părere că a comanda mâncare on-line ar trebui să fie ușor, rapid și cu siguranță distractiv. Cu doar câteva click-uri puteți comanda de la o mare varietate de mâncăruri delicioase on-line.

  foodpanda vă oferă meniurile restaurantlor, comentariile clienților și ofertele celorlalte restaurante răspândite prin țară: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara.

 • Pentru a vedea restaurantele disponibile trebuie să-ți setezi locația unde ești pentru a vizualiza care restaurante pot livra comanda ta.

 • foodpanda este deschis de luni până vineri de la 10 la orele 22 și sâmbăta și duminica de la 12 la orele 22.

  În timpul orelor de închidere puteți naviga pe site-ul foodpanda.ro pentru a vizualiza restaurantele și meniurile lor sau poți să comanzi direct de pe telefonul tău mobil.

Contul meu

 • Ați creat deja un cont, dar nu vă puteți aminti parola? Faceți clic pe "Login / Register" din partea de sus a paginii. Apoi, faceți clic pe "Ați uitat parola?". Completeaza adresa ta de e-mail și un link de recuperare a parolei va fi trimis prin e-mail.

 • Nu este obligatoriu să vă creați un cont, dar este foarte la îndemână.

  Există desigur câteva avantaje:

  1. Adresa dvs. de livrare trecută în prealabil va fi salvată astfel încât să nu fie nevoie să le introduceți din nou în următoarea comandă.
  2. Puteți urmări istoricul fiecărei comenzi cu detaliile lor în contul dvs.
  3. Puteți re-comanda repede.

  Există mai multe avantaje ... înregistează-te la noi și descoperă-le!

 • Faceți clic pe "Login / Register" din partea de sus a paginii. Apoi, completați toate informațiile în secțiunea "Creați un cont" și faceți clic pe butonul "Înregistrare". Puteți crea, de asemenea, un cont direct după plasarea unei comenzi. Adresa dvs. de livrare si comanda va fi apoi salvate în contul dvs.

Contactați serviciul nostru pentru clienți


| Scrie-ne la
0317-800-102 | Sau suna la

Ești un restaurant?

Vrei să fii prezent și tu pe cea mai reușită platforma pentru comenzi de mâncare online?

Listeaza-te azi

Sunteți deja partenerul nostru și aveți întrebări cu privire la serviciile noastre?

Puteți trimite întotdeauna cu încredere un e-mail la:
[email protected]

Ești parte din mass-media?

  Vrei să scrii despre foodpanda?
  Ai nevoie de imagini, logo-uri sau interviuri?
Nu ezitați să ne trimiteți un email la:
[email protected]